Verdien meer in je salon! 

Koop hier de allerbeste wimperextension producten voor een super scherpe prijs....

06 - 37 38 26 81 (alleen WhatsApp)   


Koop hier de allerbeste wimperextension producten voor super scherpe prijs!
En verdien meer in je salon!


Hoi collega wimperstylist,

Waarom ik deze webshop begonnen ben
Uit eigen ervaring weet ik dat je als stylist keihard moet werken. Je moet je langdurig concentreren en toch nauwkeurig blijven werken. Alleen de échte rasperfectionisten kunnen dit werk doen. Als je eenmaal meer ervaring hebt, werk je sneller. Tot een bepaalde hoogte dan, want voor een perfect eindresultaat neem je de tijd. Je maakt dus lange dagen en omdat goede producten duur zijn heb je een relatief laag uurtarief. Ik vind dat dit anders kan. Goede wimperextension producten hoeven helemaal niet duur te zijn en daarom ben ik deze webshop begonnen! Zodat wimperstylisten de kans krijgen om meer over te houden, door de beste producten voor een super scherpe prijs te kopen. Deze webshop is bewust lekker basic. Zodat de prijzen ook basic blijven.

Tot in den treure uitgetest
Alleen de allerbeste producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding komen op deze site. Stuk voor stuk wimperextensions met een uitstekende retentie en een indrukwekkend eindresultaat! Ik heb de producten uitgebreid getest in de salon en gebruik ze dagelijks. Het is ook niet voor niets dat ik hele families tot mijn klantenkring kan rekenen en dat klanten van heinde en verre naar mij toegereden komen.

Extra inkoopvoordelen voor vaste klanten
Afhankelijk van de hoeveelheden die je per kwartaal bestelt, bieden we je extra inkoopvoordelen aan. Dit varieert van gratis verzenden tot maar liefst standaard 20% korting plus kosteloos verzenden op elke bestelling die je doet. Neem contact met ons op als je hier meer van wilt weten.

Overtuig jezelf: bestel een mixdoosje Russian of flat lash, kleur mat zwart (gratis verzenden) en lees de recensies van stylistes
Ik snap best dat je niet zomaar op een ander merk wimperextensions overstapt. Dat zou ik ook nooit doen. Kijk voor foto's van sets waarbij deze wimperextensions zijn gebruikt op de Facebooksite van salon WimperPrinses. Hier vind je ook de lovende recensies van collega stylistes. Twijfel je nog steeds? Bestel dan een mixdoosje ter waarde van 12,99 excl. BTW (Russian 2-10D, dikte 0,05), 14,99 excl. BTW (Russian 2-16D, dikte 0,03) of 13,99 excl. BTW (flat lash, dikte 0,18) , waarmee je 4 nieuwe sets (Russian) of 8-12 nieuwe sets (flat lash) kan plaatsen. Toets de kortingscode VUQ8NNZ31GWD in en wij verzenden je bestelling kosteloos (code eenmalig geldig per klant).

App of mail me gerust als je vakinhoudelijke vragen hebt of als je nog wat wil weten over de producten van deze webshop. Ik wens je veel werkplezier met deze super fijne wimperextension producten!

Groetjes van Sunny van Affelen van Saemsfoort, wimperstylist en eigenaar webshop WimperPrinses