Verdien meer in je salon! 

Koop hier de allerbeste wimperextension producten voor een super scherpe prijs....

06 - 37 38 26 81 (alleen WhatsApp)   

verzendkosten, levertijden en retouren

Verzendkosten
Bij bestellingen boven de 70 excl. BTW rekenen wij geen verzendkosten. Toets de kortingscode J3N4JM3SIPCJ bij uw bestelling, zodat de verzendkosten vervallen. Deze code werkt alleen bij bestellingen boven de 70 euro excl. BTW! Levering via PostNL, standaard inclusief Track & Trace. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten 6,95 per bestelling.

Levertijden
Je kunt je pakketje binnen ca. 1 à 2 werkdagen in huis verwachten. In geval van extreme drukte bij PostNL kan het zijn dat de levertijd iets afwijkt.

Retouren
Is het door bestelde product toch niet helemaal wat je zoekt? Dan kan je dit uiterlijk binnen 7 werkdagen na aflevering aan ons terugsturen. Daarna vervalt het recht op retour. Voordat je overgaat tot terugzending, maak je hiervan eerst schriftelijk melding bij ons. Wij geven dan het juiste retouradres. Vergeet niet het bewijs van terugzending van de postbezorging goed te bewaren! Wil je de producten terugsturen in de originele verpakking en in de doos een briefje bijsluiten, met daarin het ordernummer, je IBAN gegevens en de juiste tenaamstelling van de bankrekening? Alleen als de producten ongebruikt zijn, en voorzien van een onbeschadigde WimperPrinses sticker (in het geval van wimperextensions), kan je deze terugsturen. Als je de producten hebt geopend en/of gebruikt, vervalt het recht op retour. WimperPrinses WebWinkel houdt zich het recht voor bij terugzending administratiekosten a 2,50 euro in rekening te brengen. Wij streven ernaar binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag, exclusief de administratiekosten, aan je terug te betalen. Als het teruggestuurde product niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, kunnen wij helaas het aankoopbedrag niet restitueren.

Privacy
De leverancier van mijn webshop programma, slaat voor een korte periode (maximaal 24 uur) IP-adressen van bezoekers op om te bepalen wat unieke bezoekers zijn. Daarna worden die gegevens anoniem opgeslagen. Hiermee voldoen zij aan de GDPR-wetgeving en hoeven er dan ook geen cookie melding op deze site getoond te worden. Meer informatie over wat zij met gegevens doen vindt u in hun privacy statement. Bij WimperPrinsesWebwinkel is elke klant voor mij bijzonder én belangrijk. Uw privacy dus ook. Op 25 mei 2018 is de privacywet Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) ingegaan en is het privacybeleid aangepast. Het volledige privacybeleid van WimperPrinsesWebwinkel lees je in de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden vind je bij het afrekenen onder het totaalbedrag van je bestelling.