Verdien meer in je salon! 

Koop hier de allerbeste wimperextension producten voor een super scherpe prijs....

06 - 37 38 26 81 (alleen WhatsApp)   

Babyharen ook vullen met extensions? Jazeker, wel!!

Jaren terug, toen ik besloot dat ik wimperstylist wilde worden, is mij geleerd op de opleiding om babyharen over te slaan. Maar dat is echt totale onzin, hoor. Ik vind dat je geen een haartje over mag slaan. Simpelweg omdat je klant er veel mooier bijloopt als echt ALLE haren gevuld zijn. De set blijft langer mooi en is natuurlijk veel voller. En laten we wel wezen, sommige klanten hebben zo weinig haartjes van zichzelf dat elk haartje telt. Maar als je dit doet, is het wel belangrijk om op een paar dingen te letten. 

Read more

Luchtontvochtiger voor een wimperextension salon, luxe of niet?

Jarenlang heb ik gedacht dat hygrometers, vochtvreters en luchtontvochtigingsapparaten totale onzin waren. De retentie was immers altijd perfect bij mijn klanten. Totdat ik verhuisde naar een grotere salon, waar een andere temperatuur en luchtvochtigheid was.

Read more

No shows, het vervelendste wat er is!

Welke wimperstylist heeft het niet meegemaakt? Een klant die op het allerlaatste moment afzegt. Of erger nog, eentje die gewoon zonder bericht niet op komt dagen. Er zijn een aantal handigheidjes waarmee je je klanten min of meer kunt 'opvoeden'. Want laten we wel zijn, het is jouw broodwinning en als je al een drukke salon hebt, is dit echt killing voor je planning!

Read more